flodagrodan

Alla inlägg den 24 maj 2016

Av Grodan - 24 maj 2016 13:35

På tisdagarna på förmiddagen så brukar ju vi ha lite innelek innan gympan. Det hann dock inte bli så mycket lek idag då brandlarmet började tjuta kl 9.15 (planerad övning). Grodanbarnen var verkligen jätteduktiga och det gick snabbt och smidigt att komma ut och ställa upp sig. Guldstjärna till alla!!!    Efter brandövningen valde vi att stanna kvar ute och leka en stund när vi ändå var ute och påklädda. Vi var ute fram till ca halv 11 då det var dags för gympa. Idag hade återigen ett av barnen planerat gympan. Först hade vi uppvärmning med stjärnhopp, lite spring, olika upphopp mm. Därefter var det dags för slajmjage. Sen var det dags för den mycket populära "kom som" aktiviteten. Den som höll i gympan delade in övriga barn i 3 grupper där varje grupp fick ett instrumentet tilldelat sig. När det instrumentet sen spelas så ska alla i den gruppen upp på golvet och agera efter given instruktion, till exempel - "gå som lejon". Efter detta avslutade vi med lite massage.


Efter lunchen var det dags för samling. Vi skulle först fira ett av våra barn som fyller 5 år idag. Det blev födelsedagssång på både svenska och holländska, allt efter födelsedagsbarnets önskemål. Vi lekte även hunden och benet. I samlingen hann vi också med att få oss en liten redogörelse för vad Bosse hade haft för sig i helgen. Han hade vart med på sommarfest på skolan, fått vara med på cykeläventyr, ätit tacos, busat med massa storebrorsor mm. Han har det allt bra Bosse, han som får vara med om så mycket kul hos alla barn.


Imorgon bär det av på äventyr till nolhaga! Ska bli så roligt så!!!     


           

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards