flodagrodan

Alla inlägg den 9 maj 2016

Av Grodan - 9 maj 2016 13:29

Så, nu var vi tillbaka igen med bloggen efter lite uppehåll i slutet av förra veckan. I torsdags var ju förskolan stängd och i fredags var vi ju ihopslagna alla avdelningar då det var så lite barn här. Så det var inte så mycket att blogga om   


Idag är det ju måndag och således planeringsdag. Denna vecka var det vår tur att ha planering och grodorna var därför ute på gården tillsammans med humlans barn och personal. På planeringen har vi bland annat planerat vår utflykt till nolhaga (se mejlen), vi har också diskuterat och utvärderat vår verksamhet för i år. Vi fick också ett litet besök av en kille som ska börja hos oss till hösten!

I samlingen före maten var det firande av 2 stycken grodor som fyllde 4 respektive 5 år igår! Stort grattis! Till lunch blev det spagetti och köttfärssås, mums   . Efter lunchen läste vi om Viktor och kaninkostymen. Viktor hade inga rena kläder att ta på sig, bara en kaninkostym. Detta tyckte han var jättepinsamt men faktum var att ingen retade honom för den utan alla tyckte den var jättefin och häftig. Till om med Gabbi som Viktor var så hemligt kär i, så nu ville Viktor ha kaninkostymen varje dag framöver :) Under och efter boken diskuterade vi dess innehåll och budskap. Därefter var det utgång igen! Gäller att ta tillvara på detta underbara väder vi har hos oss nu. Och barnen är ju bara för underbara, de har tjatat på oss om att få slippa överdrag hela vintern och våren, men nu, när man kan gå i shorts och t-shirt, ja, då vill de ha flies och jacka och några till och med vantar!!!   



Lite bilder från dagens födelsedagsfirande!


 

   

   

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards