flodagrodan

Alla inlägg den 18 april 2016

Av Grodan - 18 april 2016 13:59

Idag blev det en lite annorlunda måndag jämfört med vanligt. Vi har nämligen hälsovecka denna veckan så vi skippade veckans planering för att hinna med aktiviteterna som ska göras :) Idag på förmiddagen har vi haft massage. Fast inte sån där vanlig massage då vi masserar varandra utan en lite mer speciell och mer klassisk massage. Vi hade släckt ner och gjort det lite mysigt i vårat byggrum. Lagt ut filtar och kuddar på golvet och så spelades det lugn musik. Sen fick man komma in 2 och 2 och bli masserad. Först med massagebollar på rygg och ben och sen om man ville så fick man bli masserad med lite olja. Detta var verkligen uppskattat hos barnen märkte man. Många som kommenterade hur skönt det var medans de fick sin massage. Framförallt att bli masserad med lite olja var väldigt populärt. De kom flera önskemål om att vi skulle göra detta oftare   .


Till lunch idag fick vi kycklinggryta med bulgur till vilket barnen åt mycket bra av! Efter lunchen hade vi lite födelsedagsfirande för en av våra stora tjejer som fyller 6 år idag! Stort grattis! Vi läste sedan en bok som hon hade valt. En prinsessa fyller århette den, vilket ju var en passande bok dagen till ära. Därefter var det dags för utgång!


Idag kommer vi ju för övrigt att ha invigning av vårt nya kapprumsbibliotek. En satsning som förskolorna i Lerums kommun gör för att öka läsningen bland barn. Vi kommer kl 15 och framåt att ha drop in på grodan där vi kommer att bjuda på fika, samt ser det som ett ypperligt tillfälle att få visa upp och prata om vår verksamhet. Varmt välkomna!



Lite bilder från massagen. De blev lite suddiga för att vi fick ta de genom rutan. Vi ville nämligen inte störa under massagen :)    

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards