flodagrodan

Alla inlägg den 12 april 2016

Av Grodan - 12 april 2016 13:10

Idag efter frukosten var det inneaktiviteter som gällde. Först var det lite fri lek, vi passade bland annat på att packa upp de sista av sakerna som vi beställt. Bland annat 2 dockvagnar som vi fäste samman med spännband. Det var nämligen flera av barnen som hade önskat sig en tvillingsulky, men då det inte tycktes finnas att beställa så fick vi bygga oss en egen, vilket också gick bra!

Vid halv 11 var det dags för gympa. Idag hade 2 av våra äldsta tjejer varit med och fått planera och hålla i gympan. En uppgift de skötte med bravur!!! Först var det uppvärmning till musik (Dolly Style). Vi fick göra knäböj, snurra runt, hoppa, skaka på axlarna och en mängd andra kämpiga rörelser. Därefter var det dags för kramjage. Vi körde en omgång kramjage och sedan 2 omgångar slajmjage. Därefter var det dags för lite avslappning som idag fick bli massage. Tjejerna som höll i dagens gympa ansvarade helt själva för hela massagen och det gick så himla bra. Wow! Det var minst sagt stolta fröknar som kunde konstatera att vi har ett gäng himla rediga och goa grodor!  


Efter gympan så var det lite samling i ringen. Förutom det vanliga vi brukar göra på samlingarna så hann vi idag även med lite sångsamling på slutet.

Till lunch fick vi potatis och fiskgratäng vilket var mycket populärt hos barnen, all mat fick åt! Efter detta var det dags att få höra vad Bosse hade haft för sig i helgen. Och därefter läste vi en bok som hette Maja och tytte häst.Efter detta var det dags för utgång i den goa vårsolen. Gissa om barnen blev glada när vi sa att man inte behövde överdrag?   


       

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards