flodagrodan

Alla inlägg den 5 april 2016

Av Grodan - 5 april 2016 13:42

Idag på förmiddagen var vi som vanligt på tisdagarna kvar inne för lite blandade aktiviteter. Några av barnen önskade att få måla på stafli, så det gjorde vi bland annat. Några lekte med kulbana, en hel del var inne i ateljen och pysslade/ritade och ett ganska stort gäng var i hemvrån och lekte rollekar. Vid ca kvart i 11 var det dags för gympa. Först gick Eva igenom en massa rörelser med oss, en del lätta, en del lite svårare. Vi fick prova på och känna in rörelserna. Sedan så skulle vi göra dessa till musik. Det blev som ett litet gruppträningspass skulle man kunna säga, ungefär ca 15min tog det. Snacka om att vi blev svettiga!      Efteråt var det dags för lite avslappning. En avslappning som idag även innehöll lite lättare stretching. Vi pratade också i vanlig ordning om vad vi tränat och varför det är bra att träna. Att man när man tränar gör av med en hel del energi och att man efter träningen då behöver få ny energi till kroppen. Passande nog var det dags för lunch när vi väl var färdiga med gympan! Idag bjöds vi på blodpudding och potatisbullar, vilket nog får ses som en av de populäraste rätterna hos barnen.


Efter lunchen hade vi läsvila. Idag läste om Alfons Åberg. Vem spökar Alfons Åberg.Denna boken har vi läst många gånger på grodan, men den är trots det alltid lika uppskattad hos barnen. Efter läsvilan var det innelek en kort stund innan vi tog på oss för att gå ut på gården och leka.

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards