flodagrodan

Alla inlägg den 4 april 2016

Av Grodan - 4 april 2016 13:05

Idag på förmiddagen var det vi på grodans tur att ha avdelningsplanering och våra grodor fick vara ute på gården ihop med humlans barn och personal. På planeringen fick vi bland annat gjort i ordning vårt avdelningsportfolio. Eftersom de flesta av barnen är mycket fästa vid sina portfolior och ofta sitter och tittar i dessa, har vi tänkt oss att vi ska göra ett avdelningsportfolio med blandade bilder av vad vi har gjort i vår verksamhet under året. Vi han även med lite annat smått och gott så som att namna muggar, skriva aktioner till vårt målområde, börja fixa i ordning en pysselpärm till ateljen, hänga upp en ny och fräckare gren i taket etc.


Till lunch idag fick vi chili korn carne och efter lunchen var det läsvila. Idag vann en bok som hette En midsommarnattssaga. Det var en gammaldags saga med prinsessor, häxor, magiska saker osv. Efter denna "tjatade" barnen om att vi skulle läsa en bok som hette Tesslas pappa vill inte. Vi läste denna boken i fredags och den var minst sagt populär. Den handlar om Tesslas pappa som trillskas så på morgonen, han vill helt enkelt ingenting    Efter detta valde vi att stanna kvar inne för lite inomhusaktiviteter.



Idag säger vi också välkommen till vår nya groda som slutat på humlan och numera börjat hos oss, varmt välkommen!!!


                                                    
                                                  
                                                 

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards