flodagrodan

Alla inlägg den 31 mars 2015

Av Grodan - 31 mars 2015 13:26

Idag tog vi på oss nästan direkt efter frukost för att gå ut och leka. Humlan och nyckelpigan skulle ha avdelningsplanering och då brukar ju vi hjälpa till att passa deras barn ute på gården. Egentligen är det ju på fredagar som det är planeringsdag, men i och med att förskolan är stängd på fredag så fick det bli planering idag istället.  Vid halv 11 var det dock gympa som vanligt på tisdagarna. Idag höll Eva i veckans aktiviteter och det var tema samarbete. Bland annat hade vi dansstopp till musik, fast nu skulle röra oss till känslan vi fick av musiken. Det var mycket lugn musik vilket gjorde att det blev lite lungare rörelser, många som liksom svävade fram på golvet. När musiken stoppade skulle man ställa sig 2 och 2 med ryggarna mot varandra. Här fick vi då olika övningar som vi skulle göra tillsammans. En kunde till exempel vara att vi skulle haka fast våra armar i varandra och sätt oss ner för att sedan ställa oss upp igen. Väldigt svårt om ni frågar mig    Fast de flesta av våra barn klarade detta galant. Härligt att se deras förmåga till samarbete! Gympan avslutades i vanlig ordning med lite avslappning.


I samlingen före lunchen hade vi lite sångsamling, vi fortsatte med att sjunga påsksånger. Att äta idag fick vi blodpudding och potatisbullar och efter maten hade vi lite massage. Därefter var det fria aktiviteter som gällde.


Idag har Jeanette jobbat hos oss för Anita som är ledig. Anita är ledig även imorgon och då kommer Evas dotter Towe att jobba hos oss.


           

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards