flodagrodan

Alla inlägg den 5 mars 2015

Av Grodan - 5 mars 2015 13:42

Oj vilket härligt väder det har blivit! På förmidagen när vi gick till skogen fick vi ändå ta på oss ordentligt för värmen når inte riktigt in i skuggan ännu. Idag fick barnen gå en snitslad bana i skogen som var ganska lång och lite klurig. På vägen fanns det olika stationer där det låg saker som inte tillhörde skogen. Det gällde att memorera alla sakerna  och komma ihåg dem i slutet av banan. Allt som allt var det tio saker att komma ihåg. Barnen gick i små lag så det gick bra att samarbeta och hjälpas att komma ihåg. Alla barnen klarade att hitta runt banan och med hjälp av varandra så kom de också ihåg alla saker de hittat på vägen. Bra jobbat tycker vi. Nu på eftermiddagen har vi gått ut igen och njuter av solen som vi längtat så efter. Barnen tycker att det går det går jättebra att vara ute i bara t-shirt men vi håller inte riktigt med. Men någon fleese under overallen behöver de inte ha och inte mössa och vantar heller om de inte vill. Något barn sa idag att nästa vecka ska det bli sommar. Det återstår att se....

I morgon är det studiedag och då skall vi personal på förälsningar om språkutveckling på förmiddagen och på eftermiddagen skall vi och Berghults Vingar vara tillsammans och planera för den nya förskolan.

Hoppas alla barn får en skön extra ledig dag.        

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards