flodagrodan

Alla inlägg den 10 mars 2015

Av Grodan - 10 mars 2015 13:35

Idag har vi inte varit så många barn på grodan, bara 14 stycken. Några sjuka, men de flesta bara lediga. Efter frukost så var det fria aktiviteter som gällde. 6 barn lekte i lekhallen, några ritade i pysselrummet och några valde att gå ut. Halv 11 var det som vanligt på tisdagar dags att gå till gympan och skolans rörelserum. Idag var det Anita som höll i aktiviteterna. Först var det uppvärmning. Sedan gjorde vi honky tonk med mora träsk. Denna tyckte barnen var väldigt rolig, speciellt när vi skulle skaka på rumpan    Efter detta gjorde vi bollstå. Fast istället för boll hade vi en ärtpåse. Så egentligen blev det ju ärtpåse-stå om vi ska vara petiga    Efter en stund med detta så fick det bli ännu en omgång av honky tonk efter barnens önskemål. Vi avslutade med lite avslappning i vanlig ordning.

 

I samlingen före maten pratade vi om lite ordningsregler på grodan. Vi märker att ganska många av barnen har börjat glömma bort dessa på senare tid. Bland annat att man inte får hoppa eller klättra i soffan. Att man måste vara noga med att sätta på kork på limstift och pennor och ifall man tar den sista fylleriteckningen i ritpärmen så måste man säga till oss så vi kan kopiera upp nya. Vi hoppas på bättring efter detta samtal =) Till lunch idag fick vi pasta och kycklinggryta och efter lunchen var det läsvila. Efter läsvilan tog vi på oss allesammans för att gå ut och leka. Med oss ut tog vi såväl spel som papper och pennor. Verkligen ett friskt och härligt väder hos oss nu!  

   


Anita gick in stenhårt för att vinna i bollstå, fast vi försökte förklara att det inte var någon tävling   

 



Gympan avslutades med lite avslappning i vanlig ordning.

   


Några passade på att mysa till det lite under avslappningsvilan   

     

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards