flodagrodan

Alla inlägg den 16 mars 2015

Av Grodan - 16 mars 2015 13:10

Idag vid frukosten var det en del snack och diskussioner kring melodifestivalen   Vann rätt låt t ex? De flesta verkade rätt enade om att de tyckte Måns var bäst, några hejade däremot på Samir och Victor berättade de. Några hejade på DollyStyle," men hallå eller, de hade ju redan åkt ut", kommenterade då ett annat av barnen.   Ingen tycktes dock hålla med Mattias när han sa att han tyckte Hasse var bäst.


Efter frukosten var vi inne en liten stund för fria aktiviteter, fram till ca 9.30 då vi började röra oss utåt lite smått. Vid halv 11 fick Anita, Nury och Mattias gå bort och titta på den nya förskolan för första gången. Eva som redan har varit där och tittat fick stanna kvar på gården med barnen. Det var jättefint tyckte vi och kul att äntligen få komma in och se det med egna ögon. Inte långt kvar nu till vi ska få flytta in....


Till lunchen idag fick vi Wienerkorv och potatismos, samt korvbröd. Gott verkade de flesta av barnen tycka. Efter lunchen var det massage som vanligt på måndagarna. Jätteduktiga börjar barnen bli och Anita och Mattias fick sig också 2 himla sköna massager.Efter detta var det en kort stunds innelek innan vi återigen tog på oss för att gå ut. Vi passade på att ta med oss pennor och papper ut, för flera av barnen var sugna på att rita.




Efter att vi gjorde i ordning pysselrummet kan vi se ett stort ökat intresse kring både pyssel och ritande bland barnen. De pysslas och ritas hela dagarna. Och så duktiga de har blivit! Här visar en av killarna upp ett av sina alster. Han har målat av sin leksaksfågel.  

     




Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards