flodagrodan

Alla inlägg den 20 februari 2015

Av Grodan - 20 februari 2015 15:23

Idag var det verkligen blött och smutsigt på gården och barnens kläder har blivit därefter. Roligt har de haft ändå, det är nåt speciellt med en perfekt gegga. Några grävde en djup håla i sanden och hämtade vatten och hällde i. Det blev nästan som ett helt badkar( ingen badade i det ).   När vi skulle gå in var vi tvugna att skölja av några av barnen innan vi släppte in dem för att få av den värsta sanden och geggan. När vi kom in var dags för ett nytt barn att ha egen samling. Det blev lite blandat med en saga, fråga vilken dag det var och räkna barnen. Samlingen avslutades med en dinosaurieaktivitet där vi alla fick lossas att vi var dinosaurier som gjorde lite olika saker. Det blev väldigt lyckat och trevligt. Under eftermiddagen har det varit lek, spel och pyssel. Vi lekte en lek där vi gömmer kort som barnen sen får leta upp. Något besök i den nya förskolan blev det inte då de hade kommit på att de skulle lägga golv i undervåningen och då blir det ju svårt att gå där....


Trevlig helg önskar Grodorna!


       


Ett av barnen var trött på regnet och bestämde sig för att göra ett eget paraply i pysselrummet. Sicken härlig kreativitet och uppfinningsrikedom vi får se prov på varje dag hos våra barn.

   

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards