flodagrodan

Alla inlägg den 11 februari 2015

Av Grodan - 11 februari 2015 15:43

 Idag har vi som vanligt på onsdagar numera gått iväg på en liten promenad. Idag var destinationen kyrkmossen. Vi tog med oss skjärtlappar för att se om det gick att åka i pulkabacken där. Vi testade, barnen tyckte det var jätteroligt, det gick väldigt fort, men vi kände att det var för lurigt i och med att det var så mycket is. Idag behövde man ha hjälm ifall man skulle åka. Så vi avbröt åkandet ganska snabbt och gick istället bort till en av lekplatserna och lekte där. Barnen var lite missnöjda i början, men det gick över så fort vi kom till lekplatsen, då fick de annat i tankarna och det lektes för fullt    Som vanligt när vi är ute på äventyr så blev vi sena till lunchen. Denna gång hade vi dock förvarnat Dorothea om det, så inte maten skulle hinna kallna.


Eftermiddagen spenderade vi inne. Vi har Jeanette som vikarie hos oss idag för Anita som har semester.


       



Innan mellanmålet hade några av barnen en egen samling. De sjöng namnsången bland annat. Längst ut från vänster ser ni Mattias, bredvid sitter Jonna, sedan Anita, sedan Jeanette, sedan Nury och längst till höger har vi Eva. Det var i alla fall det som barnen sa till oss   


   

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards