flodagrodan

Alla inlägg den 16 februari 2015

Av Grodan - 16 februari 2015 13:12

 Idag tog vi på oss och gick ut direkt efter frukost. Vi personal på grodan skulle ha planering återigen och de andra avdelningarna hjälptes åt att passa våra barn ute på gården. Vi fortsatte med det arbete kring vårt tema och målområde som vi berättade om på bloggen i fredags. Vi fick gjort en hel del och planerade för vårens verksamhet. Bland annat ska vi börja med att varje barnen själva ska få hålla i en samling under terminen. Detta är självklart frivilligt och vill man inte så behöver man såklart inte. Men om vi ser till hur populära samlingarna med Bosse har blivit, där barnen själva har fått berätta och redogöra, så tror vi nog att de flesta kommer att se detta som någonting mycket roligt   Det var åtminstone väldigt positiva reaktioner när vi berättade om det på samlingen. Vi har även tänkt att barnen ska få vara med och hålla i en gympalektion och planera ihop med vuxen vad man vill göra och samma sak här, om man vill.


Detta var lite av vad vi gjorde på vår planering. Vid 11 tiden kom alla barn in igen och det var dags för samling. Först firade vi en av våra tjejer som fyller 5 år idag, det blev sång och paketöppning, stort grattis! Efter detta fick vi en redogörelse för hur Bosse hade haft det i helgen. Han hade fått ha fredagsmys med tacos, provat klänningar, pysslat och tittat på melodifestivalen. Det lät som en riktig toppenhelg tyckte vi   


Till lunch idag fick vi kalopps och efter lunchen hade vi massage som vi brukar på måndagar. Efter detta var det lite egen lek inne som gällde. Kort och gott - en go och härlig start på veckan!


   


En av pojkarna hade gjort handdockor i pysselrummet och ville berätta en saga med hjälp av dem inför de andra barnen.

     


I samlingarna före lunchen ges en stund att få varva ner lite. Vissa passar på att mysa lite extra mycket med varandra   

   


Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards