flodagrodan

Alla inlägg den 29 mars 2016

Av Grodan - 29 mars 2016 13:16

Så var vi då tillbaks till grodan igen efter en lång helg. Hoppas alla har haft en härlig påsk och passat på att vila upp sig lite!


Idag har vi varit inne hela förmiddagen. Först var del egen lek som gällde och framåt halv 11 var det dags för gympa. Idag hade vi miniröris på gympan. Just miniröris märker man är väldigt populärt hos barnen, det var nämligen väldigt engagerade och hårt kämpande barn idag! De är verkligen superduktiga!!! Efter gympan firade vi en av våra tjejer som fyllde 4 år i helgen, stort grattis! Det blev födelsedagssång på både svenska och engelska och därefter lekte vi hunden och benet efter önskemål från födelsedagsbarnet.


Till lunch idag fick vi korv och makaroner och efter lunchen var det dags att få höra hur Bosse hade haft det i helgen. Denna helgen hade Bosse fått följa med Mattias hem (äntligen!). De hade varit på gymmet, vart på påskfirande hos Mattias föräldrar, handlat presenter, ätit massa god mat mm. Dessutom hade Bosse träffat en tjej som hette Polly som han blivit alldeles förälskad i.     

Efter Bosse-samlingen så läste vi en kort liten bok som hette Nell på hösten och därefter var det dags för utgång. Så himla skönt att våren har kommit!   




Stort grattis på 4-årsdagen våran stora goa groda!!!

 


Mattias fick berätta vad Bosse hade haft för sig i helgen

 


Bosse och Polly - Hans nya kärlek!!!   

   

Ovido - Quiz & Flashcards