flodagrodan

Alla inlägg den 15 mars 2016

Av Grodan - 15 mars 2016 12:57

Idag efter frukosten stannade vi inne för lite blandat lek och organiserade aktiviteter. Det blev bland annat en hel del påskpyssel. Vi har lagt in en påskpysselpärm inne i ateljen där tanken är att barnen ska kunna titta i  denna och själva få inspiration till olika pyssel som hör påsken till. Det gjordes också och vi fick bland annat se 2 fina harar bli till   

Vid halv 11 var det dags för gympa. Vi går ju numera inte bort till skolans rörelserum längre, utan har gympan inne hos oss på grodan. Men det funkar mycket bra det också! Först var det uppvärmning i vanlig ordning, det har diverse upphopp, knäböj, armhävningar, joggning etc. Därefter var det dags för en mycket efterlängtad aktivitet -slajmjage. Efter 2 omgångar med slajmjage så körde vi 2 omgångar honkey tonk (mora träsk). Sist men inte minst så gjorde vi en musikaktivitet. Jag vet inte vad vi ska kalla denna. Men en slags variant på smygråttorna skulle man kunna säga att det är. För närmare beskrivning så får ni fråga barnen    I vanlig ordning avslutade vi gympan med lite avslappning till musik.


Till lunch idag fick vi köttfärslimpa (och köttbullar) med potatis och sallad. Efter lunchen var det läsvila i soffan och därefter utgång och lek i det goa vädret!


         


Ovido - Quiz & Flashcards