flodagrodan

Alla inlägg den 15 februari 2016

Av Grodan - 15 februari 2016 13:16

Idag på förmiddagen var det planering. Denna vecka var det vi grodanpersonals tur och våra barn var då ute på gården tillsammans med humlans barn och personal. På planeringen har vi bland annat suttit och kikat på och skrivit ner lite beställningar på nya saker och material till avdelningen. Vi passade även på att fråga barnen i samlingen om vad de önskade att vi skulle köpa in. Vi fick några förslag på saker som vi ska sätta oss och kika på innan vi gör våran beställning.


Till lunch idag fick vi tomatsoppa och nybakat bröd. Det är önskevecka denna veckan och tomatsoppa var grodans önskning. Behöver jag ens nämna att det åts mycket bra idag??   

Till efterrätt fick vi chockladpudding och glass , mm, smaskens... 

Efter lunchen var det dags för läsvila eller massage. Barnen fick rösta och massagen vann ganska klart. Så massage fick det bli! Efter detta valde vi att stanna kvar inne för lite valfria aktiviteter. Bland annat blev det dans i byggrummet, några pysslade inne i ateljen och några satte sig och pusslade. Och ja, självklart var det lite lek i våran alltid lika populära hemvrå!    

Ovido - Quiz & Flashcards