flodagrodan

Alla inlägg den 4 februari 2016

Av Grodan - 4 februari 2016 12:23


Efter frukosten så var det flera av barnen som lekte med våran kulbana. Det funkar jättebra att hämta en kula från koppen på skrivbordet och sen ta ansvar för att den läggs tillbaka igen. Vi lät bygget stå kvar eftersom flera ville fortsätta leken efter lunch. Klockan 10 gick vi iväg på ett riktigt skogsäventyr!! Vi gick upp i skogen bakom skolan och upp för alla backarna! Riktigt högt upp kom vi och vi hittade en gammal vattenpump en bit upp i skogen! Då pratade vi såklart om att man inte hade vatten inne i husen förr i tiden utan fick gå till pumpen och bära in vatten! Oj, oj det var ju flera barn som tyckte att det lät jobbigt, särskilt när man ville bada!!  Sen fortsatte vi över stockar och sten, under och mitt i risbuskar! Vi såg en jättestor sten och kom fram till ett ödehus! Spännande!! Sen gick vi ner för alla backar och kom fram till vägen igen. På hemvägen fick barnen springa själva till olika "stopp" som vi valde ut!!

Så idag har vi verkligen tränat motorik och att följa instruktioner och att lyssna!! Det var en riktigt härlig promenad!

Nu fortsätter bygget med kulbana, lego och lek i hemvrån!! Tyvärrr så var batteriet i kameran urladdat så inga bilder idag!!


Hälsning från glada Grodor!!

Ovido - Quiz & Flashcards