flodagrodan

Alla inlägg den 8 februari 2016

Av Grodan - 8 februari 2016 13:22

Idag på grodan har vi inte varit så många barn, bara 14 stycken. Några är lediga och flera är sjuka. Man brukar ju lite skämtsamt kalla februari för VABruari av förklarliga skäl. Jaja, krya på er säger vi till våra sjuka grodor!!


På förmiddagen var vi ute och hjälpte humlan med deras barn då deras personal skulle ha planering. De all snön och halka är borta för tillfället så passade vi på att ta ut cyklarna på stora gården, detta var väldigt uppskattat hos barnen, då de inte vart framme på ett tag utan stått i vintervila  . Vi gick in igen lite tidigare än vanligt idag då regnet vägrade ge med sig och vi var minst sagt blöta. Väl inne igen så var det dags för samling. Vi fick oss en redogörelse för vad Bosse hade haft för sig i helgen och vi fick även veta vad han gjorde förra helgen. Då hade han fått vara hemma hos en sjuk familj med influensa, därav en något försenad bossepresentation.


Till lunch idag fick vi kycklinggryta med ris till, vilket uppskattades väl hos de flesta av barnen. Efter lunchen fick barnen rösta ifall vi skulle ha massage eller läsvila. Det blev 12-2 till massage så det fick det bli. Man märker verkligen att barnen tycker om massage och vi ser titt som tätt att barnen har egna små massagestunder själva då de masserar varandra. Nu på eftermiddagen har vi stannat kvar inne för lite valfria lekar och aktiviteter.



         


Ovido - Quiz & Flashcards