flodagrodan

Alla inlägg den 17 september 2013

Av Grodan - 17 september 2013 13:27

Idag har har det blivit mycket lek på grodan. I morse han några av barnen knappt ta av sig ytterkläderna innan de kastade sig över vår nya tågbana   Blev en hel del lek med denna på förmiddagen och många barn som hade svårt att slita sig från den, en riktigt succéleksak vi fått, tack så mycket till familjen som skänkte denna! Annars fortsatte vi med vårat flygplansbygge, vi målar och limmar/klistrar för fullt. Hanns även med lite lek ute innan vi gick in för att äta lunch. Till lunch blev det veggoburgare med bröd och potatismos, sådär lagom populärt hos barnen.


Efter maten så fick vi ett stort paket adresserat till grodan. Spända av förväntan öppnade vi det och såg att det var det nya legot vi beställt som kommit, jippi!!! Några av barnen frågade om de fick leka med kartongen? Ja, visst, gör ni det svara vi. Efter en stund gick vi in i lekhallen för att titta var dem lekte, det var nämnligen ganska tyst om dem. Då möts man av kartongbitar lite varstans och i ärlighetens namn såg det rätt så stökigt ut. Nä, men, vad har ni gjort? Frågar jag med lite smått irriterad stämma. - Vi leker jobbare, svarar ett av barnen samtidigt som de andra är i full färd med att "såga" sönder fler bitar. Jag står och betraktar på avstånd vad det egentligen är de håller på med och möts av en helt fantastisk lek. De hamrar och spikar, sågar loss nya bitar, samtalar med varandra om hur de ska bygga, vad som ska vara var. - Vi behöver nog lite cement här, säger en av pojkarna och det smetas på någonting osynligt. Kort och gott, en helt fantastisk lek, sprungen ur små enkla medel (en kartong) och där barnen verkligen ges utrymme för sin fantasi och kreativitet.

  

Lite bilder från dagen

                           

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards