flodagrodan

Alla inlägg den 3 september 2013

Av Grodan - 3 september 2013 13:04

Idag har det blivit en hel del lek, både inne och ute. Ute har barnen verkligen fastnat för sandslottsbygge, där vi gör stora sandslott och gräver tunnlar och vägar i det. Inne är det mycket spel som gäller nu. Vi har fått köpt in väldigt bra spel, där man ges möjligheter att träna på både bokstäver, färg och form, finmotorik och matematik, bland annat.


Efter lunchen hade vi som vanligt läsvila. Vi har lånat lite nya böcker från biblioteket utifrån vårt tema med kultur och andra länder. Dagens bok handlade om en familj som åkte till Kina för att adoptera en flicka. Blev mycket prat och samtal kring boken med barnen och vi kom fram till att det var tur att flickan fick komma till en familj som längtade så efter henne. För i Kina så hade hon ingen mamma eller pappa.


Vill vill också tacka alla goa föräldrar som ställer upp och bidrar med saker till vår verksamhet. Här på bloggen efterlyste vi garn till våra vävar för ett tag sedan och det har vi nu fått in lite av, toppen. En annan föräldrar hade snappat upp att vår kamera försvunnit och erbjöd oss nu att låna en av deras gamla som de inte använde längre. Tusen tack. Nu kommer det bli mer bilder framöver      



Nury hade mysig sagosamling med spännande berättelser under filten =)

   

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards