flodagrodan

Alla inlägg under februari 2013

Av Grodan - 4 februari 2013 13:10

Så, nu var det slut på helgen och dags för en ny härlig vecka på grodan! I vanlig ordning på måndagar så har vi haft en stund med röris på förmiddagen, följt av fruktstund och utevistelse. Tänka sig, i helgen har det känts som om våren varit på väg, men ack så fel man hade, istället har vi fått ännu en släng av snö. Mycket populärt hos vissa av barnen, medans andra inte alls var så pigga på att gå ut i detta snöväder. Efter utevistelsen var det samling med Jonna. Det sjöngs och barnen fick spela på instrument. Att dömma av hur de spelade så kanske vi har några blivande rockstjärnor i gruppen, det lät i alla fall mer hårdrock än Mozart om vi säger så  Till lunch var det soppa, vilket gick hem ganska bra hos de flesta av barnen, för att inte tala om brödet, mums... Efter lunch var det vila för några barn och lek inne för några barn. Bland annat så lekte de "grillning". De samlade ihop lite leksaksmat och la på elden. Kapplastavarna fick symbolisera elden. Väldigt mysigt såg de ut att ha och det är kul att se hur lekarna hela tiden utvecklas och tar ny fattning. Annars blev det lite Ipad och memoryspel. Memory är verkligen något som kommit starkt på slutet och blivit väldigt populärt hos många i gruppen.


En liten diskret bild från bordet där det spelades både memory och ipad   

 

Av Grodan - 1 februari 2013 14:12

Idag har det varit en mycket lugn dag på grodan, bara 6 st barn har varit här (!) En del lediga, en del sjuka. Vi har passat på att mysa och umgås och leka inne idag och faktiskt inte gått ut en enda gång. Vi har även firat Melissa som fyller 3 år, det blev sång och faktiskt lite glass till efterrätt    Stort grattis Melissa!

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards