flodagrodan

Alla inlägg den 29 september 2015

Av Grodan - 29 september 2015 13:05

Idag på förmiddagen har vi på grodan haft planering. Vi har jobbat med vårt målområde som i år är fokuserat på gruppkänslan och hur vi ska stärka gruppkänslan genom lek, sång, musik och drama. Mer information och tankar kring detta kommer på föräldramötet om ca 2 veckor. Vi har även fått våra västar, jättefina blåa med reflexer, som vi numera kommer bära på oss när vi är ute på gården och även utanför förskolan. Till skogen kommer vi dock behålla våra gamla, då det dels tenderar att kunna bli ganska smutsigt där, samt röklukten som kan bli när vi grillat  .


Barnen verkade ha haft det trevligt ute medans vi var inne och hade planering och det var ett glatt gäng som kom in igen lagom till lunch. Vi hann med lite kort samling före maten då vi i vanlig ordning gick igenom veckodag, datum och månad, samt räknade barnen som var här och pratade om vilka som var hemma. Barnen fick även i uppgift att räkna ut hur många barn det var som saknades. Om vi är 16 barn idag och vi ska vara 21 st om alla är här, hur många är det då som är hemma?


Till lunch idag fick vi chicken nuggets och ris och wow vad de åt    Får barnen välja på en enda maträtt som skulle bara skulle serveras på förskolan så undrar jag om inte det skulle bli chicken nuggets, det är himlans populärt!

Efter maten hade vi lite läsvila innan vi tog på oss för att gå ut i det goa höstvädret. Riktigt härligt var det ute  


 

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards