flodagrodan

Alla inlägg den 8 september 2015

Av Grodan - 8 september 2015 13:10

Idag på förmiddagen var vi inne en liten stund efter frukost. Det var många som höll på och göra garnbollar t ex. En aktivitet som var väldigt populär för nåt år sen på grodan, men sen fallit lite i glömska, men som nu återigen blivit väldigt populärt  .  Lite för 10 tog vi på oss och gick ut för att leka på storagården. Jättehärligt höstväder ute idag! Vid halv 11 var det dags att gå till gympan. Först hade vi lite uppvärmning och sedan lekte vi (efter stora önskemål från barnen) "kom som". Den går till som så att ett barn står tillsammans med fröken på ena sidan av salen och ropar till de andra barnen hur de ska komma. T ex - kom som kycklingar. Då ska alla de andra barnen ta sig över salen härmandes kycklingar   Sen är det byte och dags för ett nytt barn att få bestämma. Då kanske det blir - kom som apor. Och då ska alla komma som apor. Denna leken höll vi på med tills alla barn som ville välja hade fått göra det. Då vi var 18 barn idag så tog det sin lilla tid, de flesta ville ju nämligen få vara med och bestämma var sin gång. Efter denna leken hade vi lite skön avslappning till musik innan det var dags att gå tillbaka till förskolan för lite lunch.


Till lunch idag fick vi ris och kasslersås och efter lunchen läste vi en flanosaga. Idag röstade vi återigen kring vilken saga vi skulle läsa och vann gjorde Ludde och alla djuren. Efter sagostunden så valde vi att stanna kvar inne för lite blandade fria aktiviteter.


                     

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards