flodagrodan

Alla inlägg den 7 september 2015

Av Grodan - 7 september 2015 13:06

Idag på förmiddagen hade vi pedagoger på grodan planering. Grodanbarnen var ute och lekte på storagården och humlans personal hade hand om våra barn. Det hade gått så bra så. På planeringen idag har vi pratat om vår verksamhet, vad som är bra och vilka förbättringsområden vi har. Vad vi känner att vi behöver jobba mer med. Vi har utvärderat vårt arbete med barnen utifrån ecers och dess skala. Ecers är ett Material som vänder sig till pedagoger i förskolan för självvärdering och används för att förbättra kvaliteten i arbetet. För er som vill läsa mer om ecers och hur det fungerar så kan ni kika in på följande adress http://www.forskoleforum.se/data/files/pdf/ecers.pdf Där finns en hel del att läsa om detta material.


Till lunch idag fick vi pasta med kalkonsås och efter lunchen var det läsvila i vanlig ordning. Idag fanns det stora önskemål om att vi skulle göra en flanosaga, så det fick det bli! Det fanns mänger av olika önskemål kring vilken saga vi skulle ta, vilket resulterade i att vi fick rösta om det. Detta är en metod barnen är väl bekanta med och alla brukar uppskatta och även acceptera resultatet av. Vann idag gjorde bockarna bruse som fick 6 röster. En alltid lika uppskattad saga hos grodanbarnen   Efter läsningen tog vi återigen på oss och gick ut. Jättegott väder var det ute, så det gäller att passa på och ta tillvara på såna här dagar!

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards