flodagrodan

Alla inlägg den 27 april 2015

Av Grodan - 27 april 2015 13:14

Idag på förmiddagen var vi inne en stund efter frukost. Barnen delade upp sig ganska jämnt. Några var i hemvrån, några inne i matterummet och dansade och lyssnade på musik, några pysslade inne i vår ateljé och ett ganska stort gäng spelade kort med Mattias. Finns i sjön har blivit en riktig favorit på grodan      Ca tjugo minuter i tio tog vi en snabb städning innan det var dags att gå ut. Väldigt kul och spännande med den nya stora gården vi har fått. Barnen känns väldigt nyfikna och utforskande.


I samlingen före lunchen pratade vi lite om regler och vad som kan vara bra att tänka på här på den nya förskolan. Bland annat har vi ju numera ett led vi ställer oss på innan vi ska gå ner för trappan. Samma sak gäller ju när vi ska upp. Här gäller det då att tänka på att man inte ska tränga sig före eller sticka iväg innan någon vuxen har sagt till.


Till lunch idag fick vi pannbiff och potatis, vilket verkade falla de flesta väl i smaken. Efter lunchen hade först Anita en kort liten läsvila innan det var dags för massage. Efter massagen tog vi återigen på oss för att gå ut. Imån är det tisdag och då siktar vi på att komma iväg till gympan i vanlig ordning. Förra veckan var ju flyttvecka och då föll ju en del aktiviter bort, men nu siktar vi på att komma igång med allt som vanligt igen.   



Ovido - Quiz & Flashcards