flodagrodan

Alla inlägg den 11 april 2013

Av Grodan - 11 april 2013 16:00

Idag, i det mycket kylslagna vädret, var vi på utflykt till skogen och på promenad med de två mista och ytterligare tre som ville följa med på den promenaden.

I skogen med Mattias och Anita plockade barnen mycket "äckligt" skräp som de lade i medhavd platspåse. En hel del kottar fick också följa med tillbaka till Grodan. Tallkottar, för grankottarna lyser med sin frånvaro i de områden vi går omkring i. Konstigt tycker vi, men det finns väl säkert en naturlig förklaring på det.


Promenaden tog oss genom Berghult där vi spanade efter vårtecken och ekorrar. Vi såg några blå krokus men inte en endaste ekorre. Men!! En stooor långtradare kom och körde förbi. Föraren vinkade så glatt, vi gick förbi en traktor med släp som användes för att forsla bort timmer. Den var sååå spännande. Vi var tvungna att stanna och kolla in den flera minuter, trots att den stod stilla.... En minibuss såg vi också. Den diskuterade vi färgen på och till slut bestämde vi vitbrun, den var en aning rostig, om man säger så...;)

efter lunch var vi inne till efter mellanmål då vi fick pälsa på oss lite och gick ut igen, de leker otroligt bra ute och hittar ideligen på nya lekar. Fortfarande är det många pirater bland grodanbarnen och det är roligt att de ibland nämner festen som vi hade i fredags. den har ju uppenbarligen varit väldigt uppskattad!



Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards