flodagrodan

Alla inlägg den 13 januari 2015

Av Grodan - 13 januari 2015 13:46

Idag efter frukosten bestämmde vi oss för att stanna inne under förmiddagen. Vi insåg efter gårdagens mycket blöta förmiddag att det kan vara svårt att komma ut på både förmiddagen och eftermiddagen i och med alla blöta kläder som behöver torkas efter att man har varit ute och lekt. Därför bestämde vi oss för att vara inne på förmiddagen och gå ut direkt efter lunch istället. Först hade vi fri lek. Barnen delade upp sig väldigt bra och det var faktiskt riktigt lugnt, trots att vi var 20 barn. Väldigt fina lekar och aktiviteter fick vi se prov på. Vid 10 tiden delade vi in oss i 2 grupper. den ena gruppen hade lässtund och den andra gruppen hade röris. Efter ca 20-25 minuter så var det byte mellan grupperna.


I samlingen före lunch fick vi en redogörelse för hur Bosse hade haft det i helgen. Mycket roligt och spännade hade han fått var med om som vanligt. Vi hann också med lite sångsamling. Till lunch fick vi pannbiff och potatis och efter lunchen tog vi på oss och gick ut direkt.



Vi har också en liten önskan till alla föräldrar om att kika igenom lådan med kvarglömda kläder. Vi tänkte nämligen tömma denna i dagarna. Vi vill också be er om att försöka tänka på att skriva namn i kläderna. Nu är det mycket som är onamnat vilket gör det svårt att hålla reda på vems det är. Framförallt då flera av barnen har likadana kläder.   



Nury köpte med sig lite klänningar under sin resa i Indonesien, dessa var väldigt populära hos somliga av barnen!



Pysselrummet vi skapade denna hösten har verkligen blivit en riktig succé.

 



Några av barnen hade en spännande bowlingsmatch på förmiddagen

   



I samlingen före lunch fick vi berättat för oss om hur Bosse hade haft det i helgen.

     

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards