flodagrodan

Alla inlägg den 25 augusti 2014

Av Grodan - 25 augusti 2014 13:35

Så tillbaka till grodan igen efter en helgs ledighet. Hoppa alla haft det fint. Jösses vilket väder vi har då. I morse både regna, hagla och åskade det. Hujedamej... Som tur var så avtog det och vi kunde ta på oss och gå ut framåt tiotiden. Och det behövdes verkligen idag för barnen var alldeles uppskruvade, de hade jätteroligt, verkligen, men man märkte att de behövde mer utrymme för att leka. Ute blev det av förklarliga skäl en hel del vattenlekar. Vackra sandslott byggdes det också, vilket ni kan se på bilderna här nedan. Till lunch fick vi korvstroganoff och ris, eller "katastrof och ris" som ett av barnen valde att kalla det. Vid bordet hade vi en hel del intressanta diskussioner, alltid några spännande ämnen som ska betas av. Idag pratade vi bland annat om allergier. Ett av barnen berättade att hon visste en som var allergisk mot morötter. En annan sa att man kan vara allergisk mot mjölk. Då säger en av våra pojkar - Min pappa är också allergisk. Han är faktiskt allergisk mot smulor i soffan   


Efter maten hade vi läsvila, vi tränade framförallt på att sitta stilla och lyssna på sagan. Vi pratade om att man måste respektera den som läser och även respektera de andra som vill lyssna på sagan. Idag läste vi den klassiska sagan om vanten. Eften läsvilan var det innelek som gällde. Himlen öppnande sig återigen så det var ingen som blev särskilt sugen på att gå ut.


Idag har vi för övrigt haft Jeanette hos oss. Nury kom men vände efter bara en timme, hon kände sig inte alls bra, så hon fick gå hem och Jeanette fick rycka in i hennes ställe. Nury är hemma imorgon också och då kommer Towe och jobbar hos oss.

           

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards