flodagrodan

Alla inlägg den 19 augusti 2014

Av Grodan - 19 augusti 2014 13:09

Idag har det varit mycket födelsedagsfirande på grodan. Dels har vi firat de barn hos oss på grodan som fyllt år nu under sommaren. Sen runt tiotiden så kom all personal och barn från övriga avdelningar insjungande ja må hon leva. Då var det dags att fira Eva som fyller jämnt idag! Stort grattis! Efter födelsedagsfirandet tog vi på oss och gick till rörelserummet på skolan för att ha lite gympa. Vi har bokat denna sal på tisdagar nu under hösten och kommer att ha detta som en fast aktivitet på veckoschemat. Barnen verkade uppskatta gympan väldigt mycket och det var ett väldigt engagemang och många goa skratt blev det. En av aktiviteterna vi gjorde var musikstopp. Vi skulle röra oss till musik, dansa, hoppa, krypa etc och när musiken tystnade så skulle vi springa och ställa oss i någon av de många rockringar som låg utplacerade i rummet. Inte så svårt tänker ni, men efter varje stopp så försvann en rockring, så det blev svårare och svårare och till slut var det bara 3 rockringar kvar. Vi fick trängas rejält men barnen var jätteduktiga så vi klarade det!


Efter gympan var det dags för mat, ris och kycklinggryta bjöds det på idag. Efter maten läste Anita om Pelle Kanin. Sen lekte vi inne en stund innan vi valde att trotsa regnet och tog på oss för att gå ut och leka. Kort och gott - återigen en trevlig dag på grodan   


Bilder från dagens gympa

             


Grattis grabbar!

   


Passar även på att infoga några bilder från förra veckans kramkalas. Glada grodor som man kunde se hade längat efter varandra under sommaren.   


       



Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards