flodagrodan

Alla inlägg den 14 januari 2014

Av Grodan - 14 januari 2014 13:29

Idag har vi bytt plats på Jonna och Saralisa från fjärilen, Jonna har fått vara med fjärilsbarnen och Saralisa har fått vara hos oss på grodan. Det har gjorts upp ett schema för avdelningsbyten och planen är att all personal ska få känna på hur det är att jobba på varje avdelning. Tanken är att vi ska få inblick i varandras arbeten, se hur alla avdelningar har det och även kunna få och ge synpunkter och tankar på varandras arbete och arbetssätt. Nyttigt känner vi på grodan som, även om vi känner och nöjda med vårt arbetssätt, gärna är öppna för förändringar, tankar och ideér ifall det kan hjälpa oss att utvecka vår verksamhet ytterligare.


Över till dagen då. Förmiddagen spenderades inne där vi hade egen lek. Blev en hel del legobygge. Flaggor skulle det byggas såklart  Runt kvart i tio började vi klä på oss för att gå ut. Ute har det äntligen kommit lite snö! Jippi! Man kunde se hur barnen strålade av lycka när de kunde plocka fram sjärtlapparna för en åktur. Vid samlingen innan lunch berättade Nury lite om sin resa i indonesien. Hon visade lite bilder på sin telefon. Bland annat en bild när hon höll en fladdermus i handen, läskigt.... Till lunch idag fick vi korvstroganoff, väldigt gott tyckte nog nästan alla! Efter lunchen hade vi sedvanlig läsvila och efter det lekte vi inne. Det spelades memory, lektes med bilar, tågbana, hemvrån, gjordes kojor etc etc. Helt enkelt ännu en i raden av goa och härliga dagar på grodan.   

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards