flodagrodan

Alla inlägg den 12 mars 2013

Av Grodan - 12 mars 2013 13:22

Igår var det studiedag och således ingen förskola öppen. Hoppas ni lyckades lösa det med ledighet, barnvakter etc. Själv gick dagen i planerandets tecken. Vi reviderade bland annat vår arbetsplan, satt i små grupper och diskuterade pedagogiska dilemman och framförallt, vi fick mycket tid att lägga på vårt målområde och tema kring skogen. Hoppas det märks hos barnen att vi jobbat med skogen som tema detta år, vi märker i alla fall att deras kunskapsnivå och intresse ökat en hel del. Man kan se en väldigt lycka hos dem när vi är ute i skogen och de är snabba med att berätta för oss när de hittar mossa, ser en gran eller svamp etc. Vi har även börjat prata en del om vilka träd som växer i skogen och valt att fokusera extra mycket på gran, tall, björk och ek. Våra fyra vanligaste träd. Vi fick även möjlighet att planera för annat som komma skall, saker jag tror ni kommer tycka mycket om, jag kan bland annat avslöja att en piratfest kommer äga rum på grodan inom kort, mer info om detta får ni snart...


Idag tisdag har det varit en ganska skön dag på grodan. Vi har varit 14 barn men det har känts som kanske hälften så många. Barnen har med andra ord lekt väldigt bra och varit duktiga på att sysselsätta sig. Vi var ute större delen av förmiddagen och lekte, bland annat plockade vi fram bobbycar och cyklarna, väldigt kul tyckte barnen. Till lunch var det köttbullar och makaroner, en klassisk barnfavorit!    Efter maten skulle några barn sova, vi andra satt med Ipaden en stund för att sedan gå ut och njuta av det goa vädret ännu en gång.


Lite bilder från dagens utevistelse

     




Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards