flodagrodan

Alla inlägg den 11 januari 2016

Av Grodan - 11 januari 2016 13:11

Så, nu var vi då äntligen tillbaka i vardagen igen och så också våran grodanblogg   Hoppas alla har haft en härlig ledighet och är laddade för en ny termin här på grodan!


Idag efter frukosten var det planering för oss på grodan och våra barn var ute på gården tillsammans med humlans barn och personal. På planeringen arbetade vi med vårat målområde och utvärderade en del kring höstens arbete, vad som varit bra, vad som är nästa steg osv. För er som är intresserade av att läsa mer om vårt prioriterade målområde och om hur vi jobbar och tänker, så ta en titt på vår anslagsvägg. Där har vi dels vår verksamhetsplan, samt att vi hela tiden försöker uppdatera den med nya aktioner och saker vi gör med barnen.


I samlingen före lunchen firade vi en av våra pojkar som fyllt 4 år nu under ledigheten, stort grattis!!! Vi fick oss även en redogörelse för vad Bosse hade haft för sig nu under julen. Han hade ju fått följa med hem till Eva och hennes familj. Precis som vanligt hade Bosse fått vara med om en hel del kul. Han hade bland annat fått en ny kompis som hette Björn   


Till lunch idag fick vi korvstroganoff och ris och efter lunchen hade barnen stora önskemål om att få ha massage. Så det fick det bli! Efter massagen valde vi att stanna kvar inne för lite valfria aktiviteter. Man märkte att flera av barnen inte setts på ett bra tag och man kunde se att det var många som verkade ha längtat efter varandra  


               

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards