flodagrodan

Alla inlägg den 8 maj 2013

Av Grodan - 8 maj 2013 14:34


Idag hade vi på Grodan aktionsforskning och våra vikarier var ute på gården med alla barnen, efter frukost.

Det blev cykling och sandbakning. Det var inga myror ute idag, barnen konstaterade att dom nog inte ville vara ute för det började regna. Vid halv 11 gick vi in för att fira en pojk som fyllde 4 år idag. Grattis till honom....


Efter lunch så blev det till att rita Törnrosa och berätta sagan...igen.....För det var ju så länge sen sa barnen   !!

Några av pojkarna var i bygghörnan och lekte med stora lego. Dom fick till något som såg ut som Triumfbågen! Då var vi ju tvungna att hitta en fin bild från Paris...och dom såg minsann likheten med det dom byggt!! Roligast var att när vi byggde så fick Anita inte ihop klossarna...då fick pojkarna hjälpa Anita och visa hur det skulle vara. Roligt tyckte dom då...att lära Anita....


Trevlig helg önskar vi från Grodan

Av Grodan - 8 maj 2013 07:14

Mattias skall visa hela europa hur stark han är denna veckan så då var vi väldigt glada att vi kunde ha Filip hos oss igen!

han är väldigt omtyckt bland barnen och går ibland under smeknamnet rockstjärnan för at han är grym på gitarr! Som t ex igår, tisdag, hade han musiksamling med barnen där de fick sina önskevisor spelade. Väldigt populärt. En av våra minsta blev så till sig att han bara stod ungefär en decimeter framför gitarren och kunde inte slita blicken från det som lät..  

Tisdagen bjöd också på en massa sol och efterlängtad värme. Vi tillbringade dagen ute och barnen lekte den ena leken efter den andra. i slutet av dagen märktes det tydligt att de var möra..

Vi skulle vilja be er att skicka med solkrämer fr o m nu och se till att det ligger kepsar eller solhattar i deras fack som kan användas!

Såå, nu håller vi tummarna för att Mattias är starkast!


Ovido - Quiz & Flashcards