flodagrodan

Alla inlägg den 18 januari 2013

Av Grodan - 18 januari 2013 12:52

Idag är det fredag och då är det ju fredagsmys! Och mysigt, det har vi allt haft det idag på grodan. Vi har bara varit 7 barn här idag, fortfarande magsjukor som spökar, hos både barn och personal, Jonna har t ex varit hemma sedan i onsdags. Ett stort krya på dig skickar vi till henne och till de barn som fortfarande är sjuka. Annars har det varit en lugn dag på grodan, vi myste vid frukosten där det som vanligt på fredagarna bjöds på go choklad att dricka, så bra har vi det    Efter frukost ville barnen göra kullerbyttor, vi plockade fram mjuka madrasser och barnen visade va duktiga dem blivit på kullerbyttor. Sedan ville några av barnen att vi skulle göra en hinderbana så då gjorde vi det också. Vi har även hunnit med att spela spel, åka stjärtlapp, leka i snön mm. Vi tog in våran mugg med vatten, den hade ju stått ute hela natten. OCH DET HADE BLIVIT IS!!! Så nu står isklumpen inne och DÅ SMÄLTER den och blir vatten igen!! Spännande saker som händer här hos oss!!


Vi vill också be om en liten önskan/påminnelse till er föräldrar om att försöka komma ihåg att namna era barns kläder!  Nu är det mycket vantar, mössor, overaller mm utan namn i och då flera av barnen dessutom har identiska kläder så är det smått omöjligt när de kastar av sig, att veta vems som är vems...    Ta även gärna en titt då och då i lådan för kvarglömda kläder, den börjar bli ganska full nu...


Bilder från dagen


Hinderbana

 


Bilder på vår fina islykta vi gjorde idag

   

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards