flodagrodan

Alla inlägg under december 2012

Av Grodan - 7 december 2012 12:53

Idag har vi använt juliga färger när vi målade med penslarna. Det blev väldigt fina teckningar som vi även hällde glitter på.


 

Av Grodan - 6 december 2012 13:40

Idag på förmiddagen så har vi bland annat pysslat, några barn har gjort smällkarameller. Vi hade också framme dem populära flanosagorna, 3 sagor blev det och kunde nog ha blivit ännu fler om barnen fått bestämma, dem verkligen älskar flanosagor. Efter det gick vi ut och lekte i snön. Vi åkte pulka och gungade bland annat. Vi var ute ca 1 timma innan det var dags för lunch. Efter lunchen blev det vila för några barn medan de som var vakna fick färglägga formerna av trolldeg som vi tillverkade igår.


     

Av Grodan - 5 december 2012 16:02

Idag har Nyckelpigan och Humlan haft planering och då har vi på Fjärilen och Grodan hjälpts åt att passa deras barn. Vi har därför varit ute allesammans en stor del på förmiddagen. Det var soligt och gott väder, men också ganska snöigt och kallt. Det blev mycket pulkaåkning    Efter lunch blev det en del pysslande. Först gjorde vi trolldeg, sen tillverkade vi former av degen som vi sedan brände i ugnen. Imorgon hade vi tänkt färglägga dessa. Tanken är att man ska kunna hänga dessa fina skapelser i sin egna julgran eller i våran julgran på grodan om man så vill.

Av Grodan - 4 december 2012 12:59

Idag har vi passat på att vara ute i det goa vädret med halva barngruppen medan andra halvan var inne och lekte. Klockan 10 hade vi lite julmys då vi samla ihop oss med fjärilsbarnen och klädde granen. Alla barnen var med och klädde minst en kula var, de var jätteduktiga. Efter att granen var färdigklädd dansade vi kring den och sjung juliga sånger.


Bild på grodan och fjärilens julgran, som går att beskåda inne i grodans lekhall  

 

Av Grodan - 3 december 2012 12:57

Hej alla föräldrar och andra släktingar och vänner! Hoppas alla har haft en trevlig helg, för det har vi haft   Nu måndag och vi är redan inne i december månad, tiden går allt bra fort. Julkalenderna har börjat på tv och här på grodan har vi fixat en egen "julkalender", varje dag får ett barn öppna ett paket från kalendern. Annars har vi haft en ganska lugn dag där vi har varit inne på förmiddagen, mycket julpyssel har det blivit. Vi har även lyssnat en del på julmusik samt sjungit en del julsånger själva också. Till lunch blev det chicken nuggets och ris, mycket populärt hos i stort sett alla barn. Efter lunch fortsätter vi med lite egen lek inne, samt ännu mer julpyssel. Vi har även tänkt gå ut och leka i den goa snön en liten stund.


Här nedan en bild på grodanbarnens egna "julkalender", d.v.s. paket i taket     

Presentation

Hej på er!
Denna blogg är till er föräldrar, morföräldrar, syskon och andra nära och kära som har eller känner ett barn på Berghults flygel avdelning Grodan.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards